WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 164 3.0 188PK
Bouwjaar 11-1987 - 09-1991

ABS sensoren ALFA ROMEO 164 (164_) 3.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO 164 (164_) 3.0 komen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 164 (164_)

De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO.