WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 164 3.0 213PK
Bouwjaar 03-1995 - 10-1997

ABS sensoren ALFA ROMEO 164 (164_) 3.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 164 (164_) 3.0

De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWSAABLADABEDFORD. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

APK-afkeur van ABS-sensor

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO 164 (164_) past. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Elke ALFA ROMEO heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu.