100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 166 2.0 T.Spark 155 PK
Bouwjaar 09.1998 - 10.2000

ABS sensoren ALFA ROMEO 166 (936_) 2.0 T.Spark

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERSEATDAIHATSUSUZUKI.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 166 (936_) 2.0 T.Spark

De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Elke ALFA ROMEO 166 (936_) heeft een eigen VIN-nummer. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.