100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 166 2.4 JTD 136 PK
Bouwjaar 09.1998 - 10.2000

ABS sensoren ALFA ROMEO 166 (936_) 2.4 JTD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 166 (936_) 2.4 JTD

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, ATE, TRW, Pagid, Jurid, Brembo, Zimmermann, Rofren, ABS, Textar, Bosch en Lucas Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

APK-afkeur van ABS-sensor

Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTIVECOMAZDA. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO 166 (936_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.