100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 166 2.4 JTD 180 PK
Bouwjaar 07.2006 - 06.2007

ABS sensoren ALFA ROMEO 166 (936_) 2.4 JTD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 166 (936_) 2.4 JTD

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO 166 (936_) komen. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Elke ALFA ROMEO heeft een eigen VIN-nummer. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHEFORDLEXUSLOTUSRENAULT. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.