100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24V 220 PK
Bouwjaar 10.2000 - 06.2007

ABS sensoren ALFA ROMEO 166 (936_) 3.0 V6 24V

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZRENAULTALFA ROMEOROVERFIAT. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 166 (936_) 3.0 V6 24V

De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO 166 (936_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Elke ALFA ROMEO heeft een eigen VIN-nummer. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.