100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO BRERA 1.8 TBi 200 PK
Bouwjaar 05.2009 - 06.2010

ABS sensoren ALFA ROMEO BRERA (939_) 1.8 TBi

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO BRERA (939_) 1.8 TBi past. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWDAEWOOFORDSEATBUICK.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO BRERA (939_)

Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.