100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO BRERA 2.0 JTDM 170 PK
Bouwjaar 05.2009 - 06.2010

ABS sensoren ALFA ROMEO BRERA (939_) 2.0 JTDM

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO BRERA
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 30664
Voor 23:59 besteld, uiterlijk dinsdag gratis in huis!.
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Zwart
voertuig optie : voor voertuigen met schijfrem aan de achteras
Lengte: 630 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,11 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
56% Korting
28,00
63,64
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHELOTUSVOLVOSKODA. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe veren en nieuwe pistons. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO BRERA (939_) 2.0 JTDM

Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO BRERA (939_) past. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.