100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO BRERA 2.2 JTS 185 PK
Bouwjaar 01.2006 - 05.2011

ABS sensoren ALFA ROMEO BRERA (939_) 2.2 JTS

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO BRERA (939_) 2.2 JTS dealer of de onderdelen passen op uw auto. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Elke ALFA ROMEO BRERA (939_) heeft een eigen VIN-nummer.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO

Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLISUZUDAIMLERMERCEDES-BENZINFINITI. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.