100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO BRERA 2.4 JTDM 20V 210PK
Bouwjaar 05.2007 - 03.2011

ABS sensoren ALFA ROMEO BRERA (939_) 2.4 JTDM 20V

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

ABS sensor voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO BRERA
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 31835
Levertijd 2-3 dagen
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
tot bouwjaar: 09.08
Lengte: 950 mm
Gewicht: 0,15 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
44% Korting
19,34
34,53
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
ABS sensor achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO BRERA (939_) 2.4 JTDM 20V komen. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen.

APK-afkeur van ABS-sensor

De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO BRERA (939_)

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINISUZUKIVOLVOFORDDACIA.