100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO BRERA 3.2 JTS 260 PK
Bouwjaar 03.2008 - 06.2010

ABS sensoren ALFA ROMEO BRERA (939_) 3.2 JTS

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO BRERA (939_) 3.2 JTS, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO BRERA (939_)

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Je kunt bij ons betalen via MisterCash, overboeking en Creditcard Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.