100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 BiFuel 120 PK
Bouwjaar 12.2011 - 02.2017

ABS sensoren ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) 1.4 BiFuel

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) 1.4 BiFuel, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) komen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.