100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 TB 163 PK
Bouwjaar 04.2010 - 10.2018

ABS sensoren ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) 1.4 TB

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) 1.4 TB

Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Elke ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) heeft een eigen VIN-nummer. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.