100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GIULIETTA 1.6 JTDM 120PK
Bouwjaar 02.2015 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) 1.6 JTDM

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) 1.6 JTDM

De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATICITROENLOTUS. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen.

APK-afkeur van ABS-sensor

De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden.