100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GIULIETTA 1.6 JTDM 116PK
Bouwjaar 09.2015 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) 1.6 JTDM

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) 1.6 JTDM

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO GIULIETTA (940_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager.

APK-afkeur van ABS-sensor

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIAHONDAMINIVAUXHALL.