100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GIULIETTA 1.8 TBi 230 PK
Bouwjaar 04.2010 - 09.2013

ABS sensoren ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) 1.8 TBi

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) 1.8 TBi dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO GIULIETTA (940_)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLACDAEWOOSUZUKI. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO komen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.