100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GIULIETTA 1.8 TBi 241PK
Bouwjaar 09.2013 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) 1.8 TBi

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) 1.8 TBi

Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTMINIDAFDAIHATSUFERRARIJAGUAR. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.