100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GIULIETTA 2.0 JTDM 140 PK
Bouwjaar 04.2010 - 12.2020

ABS sensoren ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) 2.0 JTDM

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDHYUNDAIOLDSMOBILEMGJEEPCHRYSLER.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) 2.0 JTDM

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) komen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Bosch, Jurid en Brembo Elke ALFA ROMEO heeft een eigen VIN-nummer.

APK-afkeur van ABS-sensor

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.