100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GIULIETTA 2.0 JTDM 175 PK
Bouwjaar 11.2013 - 10.2018

ABS sensoren ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) 2.0 JTDM

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) 2.0 JTDM

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIAJEEPMINISAABDODGE.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO komen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.