100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GT 2.0 JTS 165 PK
Bouwjaar 11.2003 - 09.2010

ABS sensoren ALFA ROMEO GT (937_) 2.0 JTS

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Elke ALFA ROMEO GT (937_) 2.0 JTS heeft een eigen VIN-nummer. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO GT (937_)

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMARTGMCVOLVOSSANGYONGOPEL. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

APK-afkeur van ABS-sensor

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.