100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GT 3.2 GTA 260 PK
Bouwjaar 08.2008 - 09.2010

ABS sensoren ALFA ROMEO GT (937_) 3.2 GTA

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEATSSANGYONGRENAULTDODGE. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe rubberdelen, nieuw handremmechanisme en nieuwe glijbussen. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

APK-afkeur van ABS-sensor

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO GT (937_) 3.2 GTA

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO GT (937_).

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.