100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GT 3.2 GTA 240 PK
Bouwjaar 11.2003 - 09.2010

ABS sensoren ALFA ROMEO GT (937_) 3.2 GTA

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO GT (937_) 3.2 GTA komen. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

APK-afkeur van ABS-sensor

Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO GT (937_)

De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.