100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GTV 2.0 T.SPARK 16V 150 PK
Bouwjaar 06.1995 - 10.2005

ABS sensoren ALFA ROMEO GTV (916_) 2.0 T.SPARK 16V

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO GTV
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 30565
Voor 17:00 besteld, uiterlijk woensdag gratis in huis!
voorzijde, linksvoorzijde, links
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Zwart
vanaf chassis nr.: 6063042
Lengte: 1130 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,13 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links
63% Korting
28,00
75,67
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO GTV (916_) 2.0 T.SPARK 16V komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDAPORSCHEBMWAUDI. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO GTV (916_)

Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

APK-afkeur van ABS-sensor

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.