100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GTV 2.0 V6 Turbo 202 PK
Bouwjaar 06.1995 - 09.1998

ABS sensoren ALFA ROMEO GTV (916_) 2.0 V6 Turbo

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO GTV
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 30566
Voor 17:00 besteld, uiterlijk woensdag gratis in huis!
voorzijde, rechtsvoorzijde, rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Zwart
vanaf chassis nr.: 6063042
Lengte: 1130 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,13 kg
Inbouwplaats: voorzijde, rechts
61% Korting
28,00
71,79
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO GTV (916_) 2.0 V6 Turbo

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO GTV (916_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO past. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.