100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GTV 3.0 V6 24V 220 PK
Bouwjaar 10.1996 - 10.2000

ABS sensoren ALFA ROMEO GTV (916_) 3.0 V6 24V

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO GTV
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 30566
Voor 23:59 besteld, uiterlijk maandag gratis verzonden!
voorzijde, rechtsvoorzijde, rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Zwart
vanaf chassis nr.: 6063042
Lengte: 1130 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,13 kg
Inbouwplaats: voorzijde, rechts
61% Korting
28,00
71,79
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO GTV (916_) 3.0 V6 24V

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO GTV (916_).

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDAUDIVOLVO. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.