100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GTV 3.2 V6 24V 240 PK
Bouwjaar 04.2003 - 10.2005

ABS sensoren ALFA ROMEO GTV (916_) 3.2 V6 24V

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Houdt u altijd rekening met feestdagen, weekend en zondagen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDLEXUSCADILLAC. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO GTV (916_) 3.2 V6 24V

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO GTV (916_). Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO komen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.