WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO MITO 1.3 MultiJet 90PK
Bouwjaar 08.2008 - 08.2010

ABS sensoren ALFA ROMEO MITO (955_) 1.3 MultiJet

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO MITO
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 30617
Op voorraad, morgen gratis verzonden!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Lengte: 630 mm
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
46% Korting
24,14
44,70
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

APK-afkeur van ABS-sensor

Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO MITO (955_) 1.3 MultiJet dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO MITO (955_)

Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTHONDAGMCLADACHRYSLER.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf.