100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO MITO 1.3 MultiJet 84 PK
Bouwjaar 01.2011 - 12.2015

ABS sensoren ALFA ROMEO MITO (955_) 1.3 MultiJet

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO MITO
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 30664
Voor 17:00 besteld, uiterlijk woensdag gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Zwart
voertuig optie : voor voertuigen met schijfrem aan de achteras
Lengte: 630 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,11 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
56% Korting
29,51
67,07
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO MITO (955_) 1.3 MultiJet

Elke ALFA ROMEO MITO (955_) heeft een eigen VIN-nummer. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKMGBMWKIA. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO dealer of de onderdelen passen op uw auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.