100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO MITO 1.4 95 PK
Bouwjaar 09.2008 - 08.2013

ABS sensoren ALFA ROMEO MITO (955_) 1.4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO MITO
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 30664
Voor 17:00 besteld, uiterlijk donderdag gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Zwart
voertuig optie : voor voertuigen met schijfrem aan de achteras
Lengte: 630 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,11 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
56% Korting
29,51
67,07
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO MITO (955_) 1.4

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO MITO (955_) past. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOLAND ROVERSKODARENAULTFERRARI. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.