100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO MITO 1.4 69 PK
Bouwjaar 05.2011 - 10.2018

ABS sensoren ALFA ROMEO MITO (955_) 1.4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO MITO
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 30664
Voor 17:00 besteld, uiterlijk woensdag gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Zwart
voertuig optie : voor voertuigen met schijfrem aan de achteras
Lengte: 630 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,11 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
56% Korting
28,00
63,64
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO MITO (955_) 1.4 dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO MITO (955_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO

De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.