100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO MITO 1.4 MultiAir 170 PK
Bouwjaar 09.2009 - 10.2018

ABS sensoren ALFA ROMEO MITO (955_) 1.4 MultiAir

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO MITO
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 30664
Voor 23:59 besteld, uiterlijk maandag gratis verzonden!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Zwart
voertuig optie : voor voertuigen met schijfrem aan de achteras
Lengte: 630 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,11 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
56% Korting
28,00
63,64
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Elke ALFA ROMEO MITO (955_) 1.4 MultiAir heeft een eigen VIN-nummer. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO MITO (955_)

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

APK-afkeur van ABS-sensor

De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.