100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO MITO 1.4 TB 140 PK
Bouwjaar 12.2013 - 10.2018

ABS sensoren ALFA ROMEO MITO (955_) 1.4 TB

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO MITO
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 30664
Voor 17:00 besteld, uiterlijk dinsdag gratis in huis!.
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Zwart
voertuig optie : voor voertuigen met schijfrem aan de achteras
Lengte: 630 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,11 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
56% Korting
28,00
63,64
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

APK-afkeur van ABS-sensor

De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO MITO (955_) 1.4 TB

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO MITO (955_) komen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVEROPELAUDIPORSCHEDAF. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.