WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO MITO 1.6 JTDM 115PK
Bouwjaar 08.2008 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO MITO (955_) 1.6 JTDM

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO MITO
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 30617
Op voorraad, morgen gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Lengte: 630 mm
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
voertuig optie : voor voertuigen met trommelrem aan de achteras
46% Korting
24,14
44,70
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO MITO (955_) 1.6 JTDM. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO MITO (955_) komen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO

Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager.

APK-afkeur van ABS-sensor

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden.