100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO MITO 1.6 JTDM 115PK
Bouwjaar 08.2008 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO MITO (955_) 1.6 JTDM

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO MITO (955_) 1.6 JTDM. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO MITO (955_) komen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO

Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager.

APK-afkeur van ABS-sensor

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden.