100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO SPIDER 1.8 16V 144PK
Bouwjaar 05.1998 - 04.2005

ABS sensoren ALFA ROMEO SPIDER (916_) 1.8 16V

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

ABS sensor voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO SPIDER
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 30565
Op voorraad, maandag gratis verzonden!
voorzijde, linksvoorzijde, links
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
vanaf chassis nr.: 6063042
Lengte: 1130 mm
Inbouwplaats: voorzijde, links
46% Korting
24,14
44,70
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO SPIDER (916_) 1.8 16V. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO SPIDER (916_)

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO komen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.