100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO SPIDER 2.0 T.SPARK 16V 155 PK
Bouwjaar 05.1998 - 08.2000

ABS sensoren ALFA ROMEO SPIDER (916_) 2.0 T.SPARK 16V

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO SPIDER
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 30565
Voor 17:00 besteld, uiterlijk vrijdag gratis in huis!
voorzijde, linksvoorzijde, links
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Zwart
vanaf chassis nr.: 6063042
Lengte: 1130 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,13 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links
63% Korting
28,00
75,67
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

APK-afkeur van ABS-sensor

In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO SPIDER (916_) 2.0 T.SPARK 16V

Je kunt bij ons betalen via overboeking Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.