100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO SPIDER 2.0 T.SPARK 16V 150 PK
Bouwjaar 06.1995 - 04.2005

ABS sensoren ALFA ROMEO SPIDER (916_) 2.0 T.SPARK 16V

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO SPIDER
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 30565
Voor 17:00 besteld, uiterlijk dinsdag gratis in huis!
voorzijde, linksvoorzijde, links
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Zwart
vanaf chassis nr.: 6063042
Lengte: 1130 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,13 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links
63% Korting
28,00
75,67
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO SPIDER (916_) 2.0 T.SPARK 16V

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO SPIDER (916_). De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

APK-afkeur van ABS-sensor

Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.