100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO SPIDER 3.0 V6 192PK
Bouwjaar 06.1995 - 04.2005

ABS sensoren ALFA ROMEO SPIDER (916_) 3.0 V6

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

ABS sensor voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO SPIDER
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 30566
Levertijd 2-3 dagen
voorzijde, rechtsvoorzijde, rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
vanaf chassis nr.: 6063042
Lengte: 1130 mm
Gewicht: 0,13 kg
Inbouwplaats: voorzijde, rechts
48% Korting
24,14
46,42
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO SPIDER (916_) 3.0 V6 komen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANLOTUSFIATMAZDADACIA. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO SPIDER (916_) past. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO

Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil.