100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO SPIDER 3.2 V6 24V 240PK
Bouwjaar 04.2003 - 04.2005

ABS sensoren ALFA ROMEO SPIDER (916_) 3.2 V6 24V

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

ABS sensor voorzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO SPIDER (916_) 3.2 V6 24V, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Elke ALFA ROMEO SPIDER (916_) heeft een eigen VIN-nummer.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO

De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.