100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO SPIDER 1.8 TBi 200 PK
Bouwjaar 05.2009 - 03.2011

ABS sensoren ALFA ROMEO SPIDER (939_) 1.8 TBi

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO SPIDER (939_) 1.8 TBi

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp.

APK-afkeur van ABS-sensor

De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO SPIDER (939_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.