100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO SPIDER 2.2 JTS 185 PK
Bouwjaar 03.2006 - 03.2011

ABS sensoren ALFA ROMEO SPIDER (939_) 2.2 JTS

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO SPIDER (939_) 2.2 JTS

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO SPIDER (939_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO past. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad.

APK-afkeur van ABS-sensor

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.