ABS sensoren AUDI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

ABS-sensoren in het wiellager

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Wij controleren altijd bij de AUDI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe pistons en nieuw handremmechanisme. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

De werking van een ABS-sensor

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Vieze ABS-sensoren op uw auto

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Bekijk ook alle audi abs sensoren op RemOnderdelen.nl