WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 80 2.3 quattro 133PK
Bouwjaar 10-1987 - 07-1989

ABS sensoren AUDI 80 (89, 89Q, 8A, B3) 2.3 quattro

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI 80 (89, 89Q, 8A, B3) 2.3 quattro

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI 80 (89, 89Q, 8A, B3) komen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.