WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 90 2.0 quattro 137PK
Bouwjaar 08-1989 - 07-1990

ABS sensoren AUDI 90 (89, 89Q, 8A, B3) 2.0 quattro

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI 90 (89, 89Q, 8A, B3) 2.0 quattro

Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERVW VOLKSWAGENDODGEBEDFORDLAND ROVERMAZDA. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI 90 (89, 89Q, 8A, B3) past. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

APK-afkeur van ABS-sensor

Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI.