100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A1 1.2 TFSI 86 PK
Bouwjaar 05.2010 - 04.2015

ABS sensoren AUDI A1 (8X1, 8XK) 1.2 TFSI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A1 (8X1, 8XK) 1.2 TFSI

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENCHEVROLETFIAT. Wij controleren altijd bij de AUDI A1 (8X1, 8XK) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

APK-afkeur van ABS-sensor

Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Elke AUDI heeft een eigen VIN-nummer. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.