100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A1 1.4 TFSI 185 PK
Bouwjaar 01.2011 - 04.2015

ABS sensoren AUDI A1 (8X1, 8XK) 1.4 TFSI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A1 (8X1, 8XK) 1.4 TFSI

De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Je kunt bij ons betalen via iDeal Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDLAMBORGHININISSAN.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.