100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A1 CITY CARVER 30 TFSI 116 PK
Bouwjaar 07.2019 - tot heden

ABS sensoren AUDI A1 CITY CARVER (GBH) 30 TFSI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Wij controleren altijd bij de AUDI A1 CITY CARVER (GBH) 30 TFSI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager.

APK-afkeur van ABS-sensor

De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI A1 CITY CARVER (GBH) komen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI

Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDPEUGEOTLADAFIAT. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.