100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A1 Sportback 1.0 TFSI 95PK
Bouwjaar 03.2015 - 10.2018

ABS sensoren AUDI A1 Sportback (8XA, 8XF) 1.0 TFSI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A1 Sportback (8XA, 8XF) 1.0 TFSI

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI A1 Sportback (8XA, 8XF) komen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHVAUXHALLTOYOTA. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI past. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?