100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A1 Sportback 1.4 TFSI 122 PK
Bouwjaar 11.2011 - 04.2015

ABS sensoren AUDI A1 Sportback (8XA, 8XF) 1.4 TFSI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A1 Sportback (8XA, 8XF) 1.4 TFSI

De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Wij controleren altijd bij de AUDI A1 Sportback (8XA, 8XF) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI komen. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.