100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A1 Sportback 1.6 TDI 90 PK
Bouwjaar 11.2011 - 04.2015

ABS sensoren AUDI A1 Sportback (8XA, 8XF) 1.6 TDI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI A1 Sportback (8XA, 8XF) 1.6 TDI komen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A1 Sportback (8XA, 8XF)

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.