100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A1 Sportback 40 TFSI 200 PK
Bouwjaar 09.2018 - tot heden

ABS sensoren AUDI A1 Sportback (GBA) 40 TFSI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI A1 Sportback (GBA) 40 TFSI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de AUDI A1 Sportback (GBA) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI

Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.